Friday, April 21, 2017

طريقة شاورما الرقاق الطري

طريقة شاورما الرقاق الطري الرائعة

مقادير شاورما الرقاق الطري
نصف كيلو لحم شاورما
 نصف كيلو رقاق طري
 نصف علبة زبادي نصف
 كوب خل 
ملح فلفل بهارات
 طماطم
 فلفل اخضر
 بقدونس
 بصلاية كبيرة
 معلقة كبيرة طحينة 
كوب لبن
 بيضة 
نصف كوب زيت

تحضير شاورما الرقاق الطري

في طاسة علي النار نقطع البصل وعلية 2معلقة كبيرة زيت فلفل اسود
 ونضيف لحم الشاورما بعد ما نصفية من الخل والزبادي
ونشوحهم اللحم هينزل مية ونقلب لغاية لما اللحم يشرب كل ميتة
 ونذوق لو اللحم لسة لم يستوي
نضيف نصف كوب ماء ونهدي النارلغاية السوا
نطفي ونزود الملح والبهارات ونضيف معلقة الطحينة و طمطماية وفلفلاية 
وبصلاية صغيرة غير اللي ضيفنها في بداية السوا ونقطعهم شرائح رفيعة
ونضيفهم للحم ونقلب كل دة والنار مطفية
نحضر الرقاق الطري نفردة ونضيف زي مااحنا عايز
الطبخ:
نحضر الرقاق الطري نفردة ونضيف زي مااحنا عايزييرة في كل ورقة ونلف رول زي الصور
نجهز صينية مدهونة زيت ونحط رول الرقاق المحشي شاورما وندهن بالزيت
ونسقيهم بنصف كوب لبن وبيضة نضربهم مع بعض مع ملح وفلفل صغيرين
وعلي الفرن يادوب ربع ساعة اول لما الرقاق يشرب اللبن والبيض والقعر اتحمر شوية
نشغل الشواية الوش يلون وبالهنا
World Now
شاورما الرقاق الطري

No comments:

Post a Comment