How to prepare wonderful cake Chechen
shishani cake
Chechen cake ingredients
* Cups flour
* Small Malguetan Bakeng powder
* Two eggs
* Half a hanging Vanilla liquid
* Malguetan tablespoons honey
* Cup sugar
* Butter 50 g
Chechen amounts cake stuffing
2 Sour tray
1/3 cup sweetened condensed milk
100g butter
1/3 cup milk powder
How to prepare cake Chechen
* Urban small and convenient as my situation with hot water,
Put it on the fire. (To make a water bath.)
* Urban as another equally first size, add eggs,
Add liquid vanilla, 50 g butter, honey, sugar.
* Urban as appropriate Add flour, baking powder Albkenj, mix ingredients well.
* Add half a cup of flour to the amount of liquid ingredients, put it
Destiny in the second pot on the fire for the work of the shower water, kinetics
Ingredients that melt butter and homogeneous components, add
1/2 cup flour and stir last to be homogeneous components.
* Lift up much from the fire and add the rest of the amount of flour,
And stir well to be homogeneous ingredients well.
Note: (You can add precise amounts outstanding if the dough is soft) according to the exact type.
* Put the amount of flour and Veer individual Alahanh, take a piece of
Dough palm-size, Aferdiha Balnchabh (Shobak)
To you get a loaf of small biscuits.
* Chinh urban oven, where my little flour, put the dough,
Edjlleha oven at a temperature of approximately 200 Basic period to
Mature, Complete with the preparation of the rest of the dough in the same way that the quantity ends.
* To prepare the fillings:
* Urban suitable container Add 0.100 g butter, condensed milk,
Milk powder. Cream, milk powder, mix ingredients
Well that converge well.
* Bring all the loaves, cakes, using a circular configuration tool
(Or any other method) slice of the sides of the loaves, get a biscuit
Circular shape and homogeneous size. (Keep the edges that increase when
Forming loaves, biscuits).
* Put the serving dish urban first loaf, Adhenneh the filling,
Add the filling Grease loaf second, to be completed
All the loaves. Grease the cake aspects of the filling.
To decorate the cake Chechen:
* Take the edges in excess of the formation of the loaves,
We Rcherha and broken on the face and sides of the cake.
* Feet cake
طريقة تحضير الكيكة الشيشانية الرائعة
shishani cake
مكونات الكيكة الشيشانية
* كوبان دقيق
* معلقتان صغيرة بيكنغ باودر
* بيضتان
* نصف معلقة صغيرة فانيلا سائلة
* معلقتان كبيرتان عسل
*كوب سكر
* زبدة 50 غرام
مقادير حشو الكيكة الشيشانية
2 علبة قشطة
1/3 كوب حليب مكثف محلى
100 غرام زبدة
1/3 كوب حليب بودرة
طريقة تحضير الكيكة الشيشانية
* حضري قدر صغير ومناسب ضعي به ماء ساخن،
ضعيه على النار. (لعمل الحمام المائي.)
* حضري قدر اخر بنفس حجم القدر الاول، اضيفي البيض،
اضيفي الفانيلا السائلة، 50 غرام زبدة، العسل، السكر.
* حضري قدر مناسب اضيفي الدقيق، البكنج باودر، اخلطي المقادير جيدا.
* اضيفي نصف كوب دقيق الى قدر المقادير السائلة، ضعيه
القدر في القدر الثاني على النار لعمل الحمام المائي، حركية
المكونات الى ان تذوب الزبدة وتتجانس المكونات، اضيفي
1/2 كوب دقيق اخر وحركي الى ان تتجانس المكونات.
* ارفعي القدر عن النار واضيفي باقي مقدار الدقيق،
وحركي بشكل جيد الى ان تتجانس المكونات جيدا.
ملاحظة: (يمكن اضافة معلقة دقيق اذا كانت المقادير العجينة طرية) حسب نوع الدقيق.
* ضعي مقدار وفير من الدقيق لفرد العحينة، خذي قطعة من
العجينة بحجم راحة اليد، افرديها بالنشابة (الشوبك)
لتحصلي على رغيف بسكويت صغير.
* حضري صينة الفرن، ضعي فيها القليل من الدقيق، ضعي العجينة،
ادخليها للفرن على درجة حرارة تقريبا 200 لفترة بسيطة الى
ان تنضج، اكملي تحضير بقية العجين بنفس الطريقة الى ان تنتهي الكمية.
* لتحضير الحشو:
* حضري وعاء مناسب اضيفي، 100 غرام زبدة ، الحليب المكثف،
الحليب البودرة. القشطة، الحليب البودرة، اخلطي المقادير
جيدا الى ان تتجانس جيدا.
* احضري جميع ارغفة الكيك، باستخدام اداة التشكيل الدائرية
(او اي طريقة ) قطعيها من الاطراف لتحصلي على ارغفة بسكويت
دائرية الشكل ومتجانسة الحجم. ( احتفظي بالحواف التي تزيد عند
تشكيل ارغفة البسكويت).
* حضري طبق التقديم ضعي الرغيف الاول، ادهنية بالحشو،
اضيفي الرغيف الثاني ادهني بالحشو، الى ان تنتهي
كل الارغفة. ادهني جوانب الكيكة بالحشو.
لتزيين الكيكة الشيشانية :
* ناخذ الحواف الزائدة عن تشكيل الارغفة،
ونقوم بتكسيرها ورشرها على وجه وجوانب الكيكة.
* قدمي الكيكة

No comments:
Post a Comment